Det blir allt högre diskussioner om hur det vita sockret påverkar oss, men många verkar inte speciellt rädda för det. Nu har den relativt nyöppnade Stockholmskrogen Mother startat igång och erbjuder en vattnande meny helt utan vitt raffinerat socker – och kunderna är nöjda och belåtna.

5892278-sugarGår det att tycka om maträtt om den inte innehåller något vitt socker? Svaret på den frågan är ett solklart “ja!” detta har den Stockholmsbaserade krogen Mother bevisat. De går även helt i linje med rådande trender och vad samhället är ute efter. I en artikel från Expressen och Mitt Kök går det att läsa att Fredrik Paulun, kanske mest känd som mannen på flingpaketen, menar på att det är lika farligt att äta vitt socker i för stora mängder som det är att röka. Något som borde få människor att tänka till. Vidare menar han att om man äter mycket socker är det ungefär som att röka två cigarettpaket om dagen.

Den nyttigare krogen

Det var i början av 2016 som Mother öppnade portarna. Det är inte bara deras vita sockerförbud som får besökarna att haja till utan man beställer även från surfplattor samt att restaurangen är så pass stor att man ska kunna komma dit utan att ha bokat bort och enkelt kunna få tag på ett. Vill man gå ut och äta en god bit mat sak man inte behöva ha framförhållning i månader.

Kickstarta livet

Är du ute efter att kicka igång tillvaron till en lite nyttigare är även http://www.vitaelabkosttillskott.se en bra väg om du inte känner för att besöka Mother dagarna i ända. Det är enkelt att leva ett nyttigt och bra liv om man bara bestämmer sig. För att komma igång ännu enklare så ta hjälp av en vän. Det är enklare att börja livet tillsammans med någon. Vidare finns det massor av pepp och stöd online.