När det kommer till vår kropp så har vi bara en och det gäller att vi inte tar den för givit utan ger varje lite den kärlek. Ofta glöms fötterna bort, vilket vi borde bli bättre på att ta hand om. Varför? För att det är fötterna som bär oss.

2309392-female-feet-with-pedicureFörsta dagen på en vacker utlandssemester på en paradisö så är allt fantastiskt, när man sedan befunnit sig där i några dagar har man blivit van av den fantastiska naturen och tar den för givet. Lika så är det med våra fötter, att vi tar våra fötter för givet att d ska bära runt oss dagarna i ända, det är när vi får problem med dem som vi inser hur viktiga de är.

“Jag kan tycka att man ska gå till en fotterapeut en gång om året, redan som yngre, kosta på sig det.”

Citatet kommer från fotterapeuten Gunilla Johnson och menar på att vi måste bli bättre på att ta hand om våra fötter och inte se det som ett senare problem när vi blir äldre. Det finns många bra tips man kan ta till för att få bra fötter och även ta hand om fötterna på ett utmärkt sätt hemma. Footmender fotvård är smart och enkel och ett bra sätt till att få fina fötter och vill man få mer kunskap kan man satsa på att beställa en bok där man lär sig mer hur man kan massera sina fötter.

Fötterna är viktigare än vad många människor tror och de påverkar hela vår kropp. bara genom lite massage och tryck kan man mjuka upp hela kroppen och bli mer avslappnad. Testa!